Team

MZOO is opgericht op 1 juli 2019 met als belangrijkste drijfveer het optimaal gebruik maken van de digitale mogelijkheden. Dit betekent dat we veel materiaal en andere documentatie 'online' beschikbaar maken voor een ieder die zich bezig houdt met medezeggenschap.

Het team achter MZOO

team mzoo

Wil je digitale cursussen volgen? Dat kan met een keuze voor een lidmaatschap zijn er verschillende digitale E-cursussen die gevolgd kunnen worden. Op de momenten dat het jou uitkomt.

Daarnaast is er een community bestaande uit alleen leden van medezeggenschapsorganen. Waarin vragen en andere discussies aan de orde worden gebracht.

Leden kunnen zich abonneren op specifieke groepen waarin je contact kan zoeken met andere MZ-collega's in dezelfde branche of juist niet.

Voor medezeggenschapsorganen die aan een training 'op de hei' hebben deelgenomen is de mogelijkheid aanwezig dat al het gebruikte materiaal kan worden gedownload. Je kan het ook direct vanaf je scherm lezen.

We werken ook met Blended-Learning. Met Blended-Learning kunnen  leden opdrachten maken die in de komende training behandeld worden. Deze voorbereiding kan op ieder moment van iedere dag worden uitgevoerd.

MZOO is op 1 juli 2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

Ons KvK nummer is: 75270080