Digitale Leeromgeving voor MZ-organen

Digitale Leeromgeving voor MZ-organen

De digitale leeromgeving voor MZ-organen is speciaal gemaakt voor MZ-leden die meer gebruik willen maken van alle online mogelijkheden. In deze omgeving staat het ‘leren‘ van individuele medezeggenschapsleden centraal.

Wat kan een MZ-lid doen?

Als lid kan je gebruik maken van de verschillende mogelijkheden:

Cursusmateriaal

Bij de zogenaamde cursussen ‘op de hei’ delen we geen dikke mappen meer uit maar is al het materiaal wat gebruikt wordt te bekijken in speciale mappen.

Opdrachten

Voor toekomstige trainingen wordt gewerkt met ‘blender-learning’. Dit betekent dat ruim voor de training deelnemers bepaalde opdrachten uitwerken of bepaalde documenten lezen. In de training is een enorme versnelling te merken. Want de theorie van bepaalde onderwerpen heeft het MZ-lid al tot zich kunnen nemen. In de training gaan we dan ook direct aan de slag ‘laat maar zien …’.

E-cursussen

Op de diverse gebieden van medezeggenschap worden specifieke online trainingen aangeboden. Als lid kan je nu aan de slag met een bepaalde training wanneer het jou uitkomt. Ongelimiteerd kan je bekijken wat je wilt.

Discussie-platform

Wat wij ook belangrijk vinden op het Digitale Leeromgeving voor MZ-organen is dat er een specifiek platform komt waarin alles samengevoegd is maar ook dat MZ-leden van elkaar kunnen leren. Met andere woorden je kan gemakkelijk met andere leden in contact komen. Het is niet de bedoeling dat trainers/adviseurs participeren in deze omgeving. Hij is puur bedoeld voor MZ-leden.

Groepen

Daarnaast werken met specifieke ‘groepen’. Dit zijn omgevingen waarin mensen die in een specifieke omgeving werkzaam zijn met elkaar kunnen contacten. Als voorbeeld: ben je werkzaam als lid van de ondernemingsraad bij een gemeente. Dan kan je lid worden van de groep ‘Gemeenten’. Op deze wijze kom je dus in contact met andere OR-leden die werkzaam zijn bij gemeentelijke organisaties.

Enfin, er is nog veel meer wat mogelijk is. Wacht niet langer maar meld je gewoon ‘gratis’ aan en doe mee.

Voor meer informatie: Digitale Leeromgeving voor MZ-organen

 

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *