BL Navigator werkmethode

Deze module is vooral gericht op het uitvoeren van een aantal activiteiten voor de training waarin het onderwerp Navigator werkmethode een onderdeel is. Als lid kan eerst het methodeboek worden gedownload zodat je ook wat meer informatie over de methode tot je kan nemen. Vervolgens wordt een document over het werken met toetsingspunten voorgelegd. Daarna wordt een casus gepresenteerd. De bedoeling is dat je als MZ-lid een aantal toetsingscriteria formuleert en deze inbrengt tijdens de komende training.
Jan · 13 juli 2019

De Navigator werkmethode belooft heel wat. In deze opdracht krijgt u zeker te lezen wat niet alleen de ambities van de methode zijn maar ook wat u met de werkmethode kunt bereiken.

Dat vraagt misschien wel een aanpassing of zelfs een volledige hervorming van uw huidige werkmethode. Maar de uitkomst daarvan is veelbelovend en zeker het proberen waard. Want …

U besteedt minder tijd

Als u volledig overgaat op de Navigator werkmethode, dan kunt u op een aantal punten effici├źnter werken en tijd besparen ten opzichte van daarvoor.

Module Content

Laat alles zien

De trainer

Jan

11 Modules

Nog niet ingeschreven

Module Inhoud

  • 1 Hoofdstuk
  • 3 Paragrafen